Welke Kalkhoff e-bike modellen zijn er allemaal?

september 13 2021

Het Endeavour model

Het Endeavour model

Agattu

De Agattu-lijn van Kalkhoff staat bekend om zijn comfort. Deze modellen zijn voorzien van een middenmotor. Doordat de motor in het midden geplaatst is is het gewicht van de fiets gebalanceerd. Dit resulteert in een optimale wegligging! Hiernaast zorgt de geometrie van de Agattu voor een erg comfortabele zithouding. Bovendien heeft het Agattu model ook nog eens een verende voorvork en zadelpen om het fietsen nog comfortabeler te maken. Omdat deze fiets zo comfortabel rijdt is dit model uitermate geschikt voor lange fietstochten. De fiets is er in uitvoeringen met hoge en lage instap. De lage instap geeft je genoeg bewegingsvrijheid tijdens het op- en afstappen. Ook is er de keuze tussen de onderhoudsarme riemaandrijving in plaats van een ketting als aandrijving. Kortom, deze fiets is de perfecte match voor mensen die op zoek zijn naar comfort en topkwaliteit.

kalkhoff agattu

 

Berleen

De Berleen modellen zijn de perfecte e-bikes voor in de stad. Een stijlvol en opvallend urban design samen met een compacte Groove Go-achterwielmotor brengen jou waar je wil zijn! De ideale fiets voor iedereen die op zoek is naar stijl, gebruiksvriendelijkheid en een laag gewicht. De geometrie van de Berleen is sportiever dan andere Kalkhoff modellen. Door het sportievere design is het de perfecte fiets voor de wat kortere ritten door de stad. Waar je ook heen moet, met de Berleen arriveer je altijd in stijl!

Kalkhoff berleen

 

Endeavour

De Kalkhoff Endeavour fietsen zijn echte allrounders. Ze zijn gemaakt voor elke soort rit. Hij is perfect voor woon-werkverkeer, maar ook juist uitermate geschikt voor een lange toerrit in het weekend! De Endeavour heeft een stoere en robuuste look. De fiets bevat alles wat je nodig hebt: kwalitatief goede onderdelen, spatborden, veilige verlichting en een mooie display. Ook dit model is zowel verkrijgbaar met riem- als met kettingaandrijving. Bovendien is er ook de optie om te kiezen voor een traploze versnelling, waardoor je geen 'gaten' meer voelt tussen de versnellingen. De traploze naafversnelling zorgt dat je altijd het juiste verzet hebt. Zo is elke trap raak en wordt de kracht direct overgebracht!

kalkhoff endeavour

 

Entice

De paden op, de lanen uit en van je vrijheid genieten. Dat is de essentie van de Entice. Of je nu op vakantie bent in de Alpen of over de fietspaden van Amsterdam rijdt – deze sportieve offroad trekking-e-bike voelt zich thuis in het hectische stadsverkeer én op verlaten grindpaden. En dankzij het SUV-concept zijn ook uitdagende offroad ritten geen enkel probleem. Comfortabel. Veilig. Sportief. Met een Scandinavische Kalkhoff-look en volledig geïntegreerde accu – de veelzijdige allrounder voor meer plezier tijdens het dagelijkse fietsen.

 

Kalkhoff Entice 

Image

De Image is de luxere broer van de Agattu. Het Image model is ook een fiets met een design voor optimaal comfort. Kwalitatief is hij met nóg betere onderdelen afgewerkt dan de Agattu. Ook de prestaties van de accu zijn beter. Dit vertaalt zich naar een grotere actieradius en extra krachtige ondersteuning. Ook de Image is leverbaar met riem- of kettingaandrijving! Kortom is de Image een fiets waar je op kunt rekenen: betrouwbaarheid en comfort staan voorop!

 Kalkhoff Image

 

Tags: Kalkhoff

0 reacties

Laat een reactie achter

Join Eager

Krijg als eerste te horen wanneer er nieuwe fietsen arriveren én blijf op de hoogte van alle updates.