Zakelijk Lease - Geef jouw werknemers een boost met een Eager Bike!

maart 14 2023

Zakelijk Lease - Geef jouw werknemers een boost met een Eager Bike!

Zakelijk Lease - Geef jouw werknemers een boost met een Eager Bike!

Als werkgever wil je natuurlijk dat je werknemers vitaal zijn en genoeg bewegen. Je ziet je werknemers graag productief en zo min mogelijk ziek! Een goede manier om dit te stimuleren is om jouw werknemers een fiets aan te bieden via het werk, een echte win-win situatie! Wat zijn de voordelen voor jou en voor je personeel?

 

Voordelen voor beide partijen 

Steeds meer mensen begrijpen de voordelen van fietsen. Zeker nu e-bikes een begrip zijn geworden in Nederland. Lange afstanden zijn hierdoor eenvoudig te overbruggen. Door het verstrekken van leasefietsen aan je personeel geef je als werkgever een duidelijk signaal af. Namelijk dat je de gezondheid van de mensen binnen jouw bedrijf belangrijk vindt en ook serieus neemt. Ook bespaart je personeel hierdoor benzine en wordt de CO2 uitstoot verminderd. Kortom, erg veel voordelen!

 

 

Maak gebruik van de mogelijkheden!

Ben jij werknemer en zie jij jezelf rondrijden op een van onze Eager Bikes? Vraag dan snel aan je werkgever naar de lease mogelijkheden. De kans is aanwezig dat een deel of het gehele (lease) bedrag vergoed wordt.

Ook is Eager partner van de fietsplannen FiscFree en Lease A Bike. Als jouw werkgever hierbij is aangesloten kan via deze partijen de lease of koop geregeld worden. Het is voor werkgevers gratis om lid te worden van een van deze fietsplannen.

Niet aangesloten bij een fietsplan? Geen probleem. Dan kan je werkgever gewoon gebruik maken van onze eigen zakelijke lease! 

 

Meer informatie?

Doe hier een lease aanvraag en ontvang meer informatie. 

 

 

Tags:

0 reacties

Laat een reactie achter

Join Eager

Krijg als eerste te horen wanneer er nieuwe fietsen arriveren én blijf op de hoogte van alle updates.