Phatfour e-bike leasen

phatfour ebike

Wil je een Phatfour e-bike leasen?

Een Phatfour bike leasen, wat houdt dat in? Leasen houdt in dat je onbeperkt en zonder zorgen kan fietsen tegenover een maandelijks tarief. Je kiest bij Eager Bikes je eigen looptijd en of je mét of zonder onderhoud wil leasen. Doe een lease aanvraag via deze link of mail (ride@eagerbikes.nl) of bel ons (088-8804590).

✓ Je Phatfour wordt gratis thuis geleverd 

 

Kies je looptijd, 24 of 36 maanden

Bij Eager Bikes heb je de mogelijkheid om een Phatfour te leasen voor een looptijd van 24 of 36 maanden. Dat betekent dat je in deze periode een maandelijkse tarief zal betalen. Ga je voor 24 maanden? Dan zal dit maandelijkse tarief iets hoger zijn dan bij de 36 maanden optie. Aan het einde van de looptijd lever je de fiets weer in bij de leasemaatschappij of kan je de fiets overnemen.

 

Lease mét of zonder onderhoud

Je kan er bij ons voor kiezen om je Phatfour fiets te leasen mét onderhoud of zonder onderhoud. Kies je voor inclusief onderhoud? Dan zal al het onderhoud, bij normaal gebruik van de Phatfour, vergoed worden. Verzekering zit altijd inbegrepen in onze leaseprijzen. Let er dan wel op dat je een goed (gecertificeerd) slot gebruikt voor je fiets.

De Phatfour FLB+ en Phatfour FLS+ zijn te leasen vanaf €85,- per maand (36 maanden looptijd). De Phatfour FLB+ is de grote maat (Big) en de FLS+ is iets kleiner (Small).

Wil je leasen met onderhoud inbegrepen in de leaseprijs? Dan lease je de Phatfour al vanaf €99,- per maand (36 maanden looptijd).

 

Ga voor Ocean Green of Black

De Phatfour modellen zijn verkrijgbaar in de kleuren 'Ocean Green' en 'Black'. Phatfour e-bikes zijn helemaal te personaliseren. Je hebt de keuze uit veel leuke e-bike accessoires om je fiets te upgraden, zoals een buddy seat of zelfs een zijspan waar je kids of je hond inpassen!

Je hebt ook de keuze tussen een short range (40 km) of long range (65 km) accu. En als je met zijn tweetjes op de fiets wil rijden kan je kiezen voor een tweepersoonszadel.

Zie hieronder een de Phatfour FLB+ met eenpersoonszadel in de kleur 'Black' en uitgerust met een voorrekje.

 

phatfour eenpersoons

 

Plan een testrit in en bezoek ons Experience Center in Boxtel

Wil je eerst een (gratis) testrit maken op de Phatfour? Geen probleem! Kom langs bij ons Experience Center, centraal gelegen in Boxtel, Nederland. Dus wil je testrijden? Plan je afspraak via deze tool in. Het is ook mogelijk om te mailen, chatten of bellen voor een afspraak. See you soon!