Phatfour e-bike leasen

phatfour flx

Wil je een Phatfour e-bike leasen?

Een Phatfour bike leasen, wat houdt dat in? Leasen houdt in dat je onbeperkt en zonder zorgen kan fietsen tegenover een maandelijks tarief. Doe een lease aanvraag via deze link of mail (ride@eagerbikes.nl) of bel ons (088-8804590). Het is natuurlijk ook mogelijk om een testrit te komen maken bij onze fysieke showroom in Boxtel!

✓ Je Phatfour wordt gratis thuis geleverd  

✓ Lease een Phatfour FLB & FLS vanaf €81,- per maand

✓ Lease een Phatfour FLX vanaf €91,- per maand

 

Wat houdt de Phatfour lease in?

Wil je een Phatfour leasen? De Phatfour FLB+ en Phatfour FLS+ zijn te leasen vanaf €81,- per maand (36 maanden looptijd). De Phatfour FLB+ is de grote maat (Big) en de FLS+ is iets kleiner (Small).

Ook de nieuwste Phatfour van de familie, de Phatfour FLX is nu verkrijgbaar! Voor slechts €91,- per maand lease je de 500Wh versie al. De 750 Wh uitvoering van de Phatfour FLX is verkrijgbaar vanaf €102,- per maand.

Verzekering zit altijd inbegrepen in onze leaseprijzen. Standaard zit er bij de lease ook een (ART4) Phatfour fietsslot (ter waarde van €95,-) en een slotbak (ter waarde van €89,-) bij zodat je tijdens het fietsen je slot hierin kan leggen. Zo weet je zeker dat je fiets altijd goed beschermd is tegen diefstal en schade.

Aan het einde van de leaseperiode krijg je de optie om de fiets over te nemen voor 28% van de originele cataloguswaarde.

 

Ga voor Ocean Green, Black, Army Green of Yellow!

Phatfour e-bikes zijn helemaal te personaliseren. Je hebt de keuze uit veel leuke e-bike accessoires om je fiets te upgraden, zoals een buddy seat of zelfs een zijspan waar je kids of je hond inpassen!

Je hebt ook de keuze tussen een short range (40 km) of long range (65 km) accu bij de FLB en de FLS. En als je met zijn tweetjes op de fiets wil rijden kan je kiezen voor een tweepersoonszadel.

Zie hieronder een de Phatfour FLB+ met eenpersoonszadel in de kleur 'Black' en uitgerust met een voorrekje.

Bij de FLX heb je de keuze tussen een 500Wh (65km) accu en een 750Wh (100km) accu. Daarnaast komt deze fiets in de kleuren Black, Army Green en Yellow.

phatfour eenpersoons

 

Interesse? Vul het onderstaande formulier in of plan een testrit in!

Wil je eerst een (gratis) testrit maken op de Phatfour? Geen probleem! Kom langs bij ons Experience Center, centraal gelegen in Boxtel, Nederland. Dus wil je testrijden? Plan je afspraak via deze tool in. Het is ook mogelijk om te mailen, chatten of bellen voor een afspraak. See you soon!

Liever direct leasen? Vul het onderstaande formulier in!