Hermansen e-bike kopen bij Eager Bikes

Het merk Hermansen

Anders Hermansen is een designer en heeft de e-bikes van Hermansen ontworpen. Het is een Deens merk. Het merk bestaat sinds mei 2021 en is al welbekend en populair in Denemarken! Het merk komt uit de hoofdstad Kopenhagen, ook wel bekend als de tweede beste fietsstad ter wereld (na Utrecht). Het ontwerp is ontstaan uit het idee een fiets te ontwerpen voor het gezin van de Anders Hermansen zelf. Het is niet het enige designwerk van Andes Hermansen. Bekijk hier wat voor meer fantastische designs hij heeft gemaakt!

 

Hermansen urban e-bike kopen?

Eager Bikes is de eerste dealer van Hermansen e-bikes in Nederland! Daar zijn we erg trots op. In onze showroom in Boxtel staat deze lichte, stedelijke uniseks e-bike klaar voor jouw testrit. Maak gratis online een testrit afspraak en kom langs in Boxtel. Wij vertellen je dan alles wat jij wilt weten over je nieuwe Hermansen e-bike. Of wil je het liever direct bij je thuis laten bezorgen? Ook geen probleem. Voor slechts €29,95 kunnen wij de fiets thuis leveren!

 

Waarom Hermansen fietsen?

Twee Design prijzen gewonnen

Het unieke design van een Hermansen e-bike heeft al 2 awards op zijn naam gezet. In samenwerking met Côte & Ciel hebben zij een oranje Hermansen fiets ontworpen met goed bijpassende tassen. Voor dit ontwerp hebben ze The Monocle Design Awards gewonnen. Daarnaast hebben ze ook een Red Dot Design Award gewonnen in 2021 voor het design. Dit is een internationale design competitie waar Hermansen als sterkste uit de bus kwam.

 

Uniek design

Het design lijkt op een vouwfiets, maar dat is het niet! Het frame is echter wel erg licht. Hierdoor is de fiets wel makkelijk te verplaatsen. Deze e-bike heeft het een origineel design voor de kleine accu. Het design van de accu lijkt op een bidon. Deze accu weegt maar 1 kilo en heeft een hoge energiedichtheid. Hierdoor is het makkelijk om eventueel een extra accu mee te nemen. Daarnaast zorgt dit er voor dat diefstal minder voor de hand liggend is. Deze accu neem je gemakkelijk de gehele dag mee in je rugzak.

 

Urban e-bike

Deze urban e-bike is al te zien in Amsterdam! Dit is de ideale stad om rond te fietsen op deze fiets als je het ons vraagt. Het voordeel aan deze citybike is voornamelijk het gewicht. Het heeft een licht frame en is one-size. Bij de aankoop van de fiets is het mogelijk om er een voorrek op te plaatsen. Dit maakt de fiets makkelijk in gebruik voor simpele taken zoals boodschappen doen. Ook is het mogelijk om er een smartphone houder op te zetten. Hierdoor navigeer je gemakkelijk door grote steden.

 

Verschillende modellen

De verschillende modellen zijn allemaal gemaakt van hetzelfde frame. Het is gemaakt van klassieke stalen Reynolds pijpen. Deze zijn gekozen om hun gewicht, sterkte en prestaties. Verchroomde chromoly buizen vormen de achtervorken. Alle modellen hebben een accu die een bereik heeft van maximaal 40 kilometer. Gelukkig is het makkelijk om een extra accu mee te nemen in je rugzak. De accu weegt slechts 1 kilogram! Deze e-bike geeft tot 25 km/u ondersteuning. Alle Hermansen fietsen hebben dezelfde 20 inch wielen.

 

Côte&ciel Hermansen Bike One (kleur: oranje)

Deze speciale editie is de de Monocle Design Awards gewonnen. Het merk Côte & Ciel is Frans en gevestigd in design stad Parijs. Deze fiets heeft 1 versnelling, wat grovere banden en mooie oranje en grijze tinten verwerkt in het design.

 

Bike Ten & Bike One

De Bike Ten editie heeft 10 versnellingen in tegenstelling tot de Bike One, die 1 versnelling heeft. Dit is het enige verschil tussen de 2 modellen. Deze hebben beide dezelfde motor en accu, dezelfde spatborden, 20 inch wielen en zijn zwart van kleur. Als je van simplistisch design houdt.

 

W.W. Hermansen Bike One

Deze speciale editie is in samenwerking met Wood Wood. De oprichter van Wood Wood heeft gekozen voor een kaki frame en legergroene onderdelen.