Elektrische Fiets, Urban Arrow, Fatbike of Racefiets kopen in Noord-Brabant?

Wil je een elektrische fiets, een Urban Arrow, fatbike, of racefiets kopen in Noord-Brabant? Kijk snel verder, wij hebben volop keuze.

 

Bezoek de showroom van Eager Bikes in Boxtel

Eager Bikes is het online platform voor het kopen van nieuwe en tweedehands elektrische fietsen en sportieve fietsen. Wij hebben diverse soorten ebikes en ook tweedehands hoog segment racefietsen. Wat Eager Bikes uniek maakt is dat we zowel in geheel Nederland en België binnen 6 dagen jouw fiets voor de deur leveren, een Buyback-garantie en dat al onze tweedehands racefietsen een kwaliteitskeurmerk hebben. Lees hieronder meer over onze E-bikes, racefietsen, merken en Buyback-garantie!

 

Wat is een E-bike?

Een E-bike is een fiets met de ondersteuning van een elektromotor. Er moet dus nog wel getrapt worden! De meeste moderne E-bikes worden ondersteund met een midden motor, wat zorgt voor een comfortabele ondersteuning en een geruisloze rit. Een van de beste producenten van elektrische fietsmotoren is de Duitse firma Bosch. Bosch heeft een breed assortiment van fietsmotoren met verschillende krachten en bereik, dus zeker dat er motor bij zit die geschikt is voor jou!

Een E-bike is een goed alternatief voor de auto of openbaar vervoer in het woon-werkverkeer. Zeker wanneer de afstand niet te groot is. Maar ook in de vrije tijd is fietsen op een E-bike een waar genot; het niet bezweet aankomen op een feestje, of op het terras of gewoon comfortabel, zonder te veel moeite een stukje fietsen met vrienden of familie. 

De E-bike is hoe dan ook een comfortabele, sportieve maar ook zeker een duurzame reiservaring!

 

Kalkhoff, degelijk en betrouwbaar

Eager Bikes is een dealer van Kalkhoff, hierdoor hebben wij een breed scala aan modellen. Kalkhoff is een Duitse fietsproducent (sinds 1919), en staat garant voor kwaliteit en degelijkheid. Kernwaarden van Kalkhoff zijn moeiteloos, stressvrij en milieuvriendelijk. Dit sluit perfect aan bij de merkmentaliteit van Eager Bikes. Een van de motivaties waarom we Eager Bikes zijn gestart is het verduurzamen van de samenleving en mensen aan het fietsen krijgen!

 

Fatbikes, hip en trendy

Fatbikes zijn de nieuwste hippe trend binnen de fietsenmarkt. Je hebt vast wel eens zo'n stoere fiets in de stad zien rijden. Het is een elektrische fiets met een stoerder uiterlijk. Het belangrijkste voordeel van een fatbike zijn zijn brede banden. Dit maakt het makkelijker om over verschillende ondergronden te rijden. In Amsterdam wordt deze fiets vooral gekozen om niet vast te komen in een tramgoot. Op een fatbike hoef je minder zelf te trappen. De ondersteuning reageert op beweging en niet op de snelheid van het trappen.

In de Eager Bikes webshop hebben we fatbikes van Knaap Bikes en Phatfour.

 

knaap ebike

 

Knaap, ook met z'n tweeën

Knaap Bikes hebben een actieradius tot wel 140 km, dankzij hun sterke accu’s. Bovendien kun je op je Knaap, door zijn ruime zit, ook prima met z’n 2-en rondtouren. Met je vriend of vriendin, nou ja, met iedereen eigenlijk. Het frame is ijzersterk, hij kan tot 180kg aan gewicht aan. Zie jij jezelf al door de stad rijden op deze stoere fatbike? Check de socials ook hoe cool dat is! Ben je helemaal enthousiast geworden? Meld je meteen aan voor een testrit.

 

knaap elektrische fiets

 

 

 

Phatfour, cool en Nederlands

Je steelt gegarandeerd de show als je met je Phatfour door de stad cruist. Phatfour e-fatbikes hebben een retro uiterlijk, zoals een oude Simplex. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt met je Phatfour. Er is namelijk een hele ruime keuze aan accessoires te bevestigen op de fiets. Kies je voor een zijspan waar je hond in past? Of kies je voor een voor- of achterrek? Je kan de fatbike helemaal eigen maken!

Het gehele productieproces van de Phatfour fatbike vindt plaats in Nederland. Een écht Hollands product dus! Daarnaast onderscheidt het merk zich door zijn uiterlijk. Ook de Phatfour fatbike heeft hele coole looks. 

 

 

BH Bikes

Sinds kort is Eager Bikes officieel dealer van BH Bikes. BH Bikes is een Spaans merk dat zich richt op de het produceren van zowel racefietsen, mountainbikes en gravelbikes. Naast normale fietsen levert BH Bikes ook E-bikes met een sportief uiterlijk. Zoals BH zelf zegt staat BH Bikes voor ‘Geen zorgen, alleen nog maar genieten’ door de in de puntjes uitgewerkte fietsen van BH kan je al je avonturen aangaan zonder je zorgen hoeven te maken over de kwaliteiten van je fiets. Wij als Eager bikes zijn super blij en trots om BH Bikes op onze site en showroom te hebben staan, de sportiviteit die BH uitstraalt past helemaal bij de mentaliteit van Eager Bikes!

 

Racefietsen, hoog segment, nieuw en tweedehands

Eager Bikes is ontstaan vanuit de behoefte van de founders Kees en Quint zelf. Om online een tweedehands racefiets in perfecte staat te vinden, en die je met alle vertrouwen van een andere wielerliefhebber kunt overnemen, dat bestond nog niet. Quint en Kees dachten “dan doen we het zelf” en startten begin 2021 Eager Bikes op. Ze hebben een geweldig platform gecreëerd waar je met vertrouwen een kwalitatieve tweedehands fiets van topmerken kunt aanschaffen.

Alle Eager Bikes zijn op 30+ punten gecheckt en hebben zijn dus Eager Approved.

 

Buyback, extra service

Als je bij Eager Bikes je fiets koopt, heb je de garantie dat wij hem ook weer terugkopen. De prijs die je terugkrijgt voor je fiets, zie je realtime in je persoonlijke account. Zo weten we allebei zeker wat je fiets op moment X nog waard is.

Met het Eager Buyback Programma kun je dus altijd eenvoudig je fiets switchen en geef je jouw favoriete ride door aan een ander. Zo rijd jij altijd op de fiets waarnaar je verlangt. Any bike, anytime, anywhere! Daarnaast is dit 'ruilen’ ook nog eens ontzettend duurzaam.

  

Bezoek ook onze Eager Bikes showroom in Boxtel om de verschillende modellen te bekijken en te vergelijken. Of om een proefrit te maken op de racefiets, e-bike of fatbike van je keuze.
De koffie (of een frisje) staat altijd voor je klaar, be welcome!