Cangoo Buzz E-Bakfiets leasen

Wil jij een Cangoo Buzz E-Bakfiets leasen? 

 

Een Cangoo Buzz leasen, wat houdt dat in? Leasen houdt in dat je onbeperkt en zonder zorgen kan fietsen tegenover een maandelijks tarief. Je kan bij Eager Bikes je eigen looptijd kiezen en of je mét of zonder onderhoud wilt leasen. Doe een lease aanvraag via deze link of mail (ride@eagerbikes.nl) of bel ons (088-8804590). Het is natuurlijk ook mogelijk om eerst een gratis testrit te komen maken bij onze fysieke showroom in Boxtel! 

✓ Je Cangoo Buzz E-bakfiets wordt gratis thuisbezorgd. 

 

Kies je looptijd, 24 of 36 maanden 

Bij Eager Bikes heb je de mogelijkheid om de fiets te leasen voor een looptijd van 24 of 36 maanden. Dit betekent dat je in deze periode een maandelijks tarief zal betalen. Bij 24 maanden is het maandelijkse tarief iets hoger dan bij de 36 maanden optie. Aan het einde van deze periode lever je de fiets weer in bij de leasemaatschappij of heb je de optie om de fiets over te nemen.

 

Lease mét of zonder onderhoud 

 

Je kan er bij ons voor kiezen om je Cangoo Buzz te leasen mét onderhoud of zonder onderhoud. Kies je voor lease inclusief onderhoud? Dan zal al het onderhoud, bij normaal gebruik van de fiets, vergoed worden. Verzekering zit altijd inbegrepen in onze leaseprijzen. Let er dan wel op dat je een goed (gecertificeerd) slot gebruikt voor je fiets. 

 

De Cangoo Buzz kan je zonder onderhoud al leasen vanaf €139,- per maand (36 maanden looptijd). Wil je leasen met onderhoud inbegrepen? Dan lease je deze E-bakfiets vanaf €159,- per maand (36 maanden looptijd). 

 

 

Plan een testrit in en bezoek ons Experience Center in Boxtel 

Natuurlijk ben je welkom om een gratis testrit te komen maken op de Cangoo Buzz E-bakfiets. Kom gerust langs bij ons Experience Center, centraal gelegen in Boxtel, Nederland. Enthousiast geworden? Plan je afspraak dan in via deze tool. Het is ook mogelijk om te mailen, chatten of bellen voor een afspraak. See you soon!