Bird huren of leasen?

bird bike lease

Kies voor voordelen op de lange termijn!

 
Wil jij binnenkort rondscheuren op een Bird Bike, maar twijfel je er nog over op welke manier je dit gaat realiseren? Dan informeren we je graag over Eager Lease! 
 
Als je een fatbike wilt huren, kost dit je al snel een paar tientjes per dag. Aan het eind van de rit krijg je er weinig voor terug en ben je in principe je geld kwijt. Het is dus erg duur om voor een langere tijd een fatbike te huren. 
 
Wij bieden je daarom een mooi alternatief! 

 

 

 

Met onze Eager Lease verspreid je het aankoopbedrag van je nieuwe fiets over meerdere jaren. Zo kun je volgende week al op een Bird Bike rijden zonder eerst een hoog bedrag te moeten betalen. De verzekering en een goedgekeurd slot (ART2) zit bij de leaseprijs inbegrepen. Alles wat je nodig hebt dus, voor een vast bedrag per maand! 

Wil je meer info of je aanmelden voor lease? Doe hier een leaseaanvraag.

Ook heb je de optie om de Bird Bike na de leaseperiode over te nemen voor een percentage van de nieuwprijs. De e-bike is dan helemaal van jou!  

Je betaalt dus elke maand een stukje van je fiets zonder onverwachte kosten. Hierdoor kun je zorgeloos genieten van wat de Bird Bike te bieden heeft. 

 

   
✓ Vanaf €60,- per maand
✓ Laagste lease tarieven van Nederland
✓ Je fiets wordt gratis & rijklaar thuis geleverd
✓ Looptijd: 36 maanden

  

Direct een lease aanvraag doen? 

Klik dan hier

 

Kom je er niet uit of wil je meer informatie? Neem contact met ons op en we helpen je verder. 

Mail: ride@eagerbikes.nl 

Telefoon: 088-8804590