Bird e-bike leasen

Bird bike
 

Wil je een Bird Bike leasen?

Een Bird e-bike leasen, wat houdt dat in? Leasen houdt in dat je onbeperkt en zonder zorgen kan fietsen tegenover een maandelijks tarief. Doe een lease aanvraag via deze link of mail (ride@eagerbikes.nl) of bel ons (088-8804590).

✓ Je Bird wordt gratis thuis geleverd door heel Nederland.

 

Lease je Bird Bike

Wil je een Bird Bike leasen? De Bird Bikes zijn te leasen vanaf €60,- per maand incl. BTW (36 maanden looptijd). Je kan zelf kiezen tussen de kleuren zwart, grijs of blauw. De Bird Bikes zijn 'one size fits all', dus je hoeft geen maat te kiezen.

Verzekering zit altijd inbegrepen in onze leaseprijzen. Ook zit er standaard een goedgekeurd ringslot op de Bird Bike gemonteerd. Zo weet je zeker dat je fiets altijd veilig geparkeerd staat en goed beschermd is tegen diefstal en schade.

Aan het einde van de leaseperiode krijg je de optie om de fiets over te nemen voor 28% van de originele cataloguswaarde.

 

Welke verschillende types Bird zijn er?

Bird heeft twee keuzes qua frame: het A frame of het V Frame. Het A frame is het frame met een hoge instap en V frame een lage instap. Het A frame wordt in de volksmond soms een herenframe genoemd maar dit is niet helemaal juist: ook vrouwen kunnen hierop rijden. Het A frame is verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en blauw

 

zwarte bird
Het V frame is verkrijgbaar in de kleuren grijs en wit.
bird v frame grijs

 

 

Plan een testrit in en bezoek ons Experience Center in Boxtel

Wil je eerst een (gratis) testrit maken op de Bird? Geen probleem! Kom langs bij ons Experience Center, centraal gelegen in Boxtel, Nederland. Dus wil je testrijden? Plan je afspraak via deze tool in. Het is ook mogelijk om te mailen, chatten of bellen voor een afspraak. See you soon!